Herrmann logo

resultaat met kwaliteit

Workshop praktisch aan de gang met de management review op 7 november 2019

Betrokkenheid van de directie staat bij vrijwel iedere kwaliteitsmanager hoog op zijn verlanglijst. Maar hoe ontstaat die betrokkenheid eigenlijk? Hoe zorg je dat je aandacht krijgt en aandacht houdt? De management review is hiervoor een uitgelezen kans. Een review die je niet maakt voor de auditor, maar waar je eigen organisatie verder mee komt. Die leidt tot besluiten en acties. En daarmee dus zinvol is. Als ook jij inspiratie en praktische tips zoekt dan is deze workshop een uitgelezen kans! In kleine kring doe je samen met vakgenoten kennis op en krijg je tal van tips.

Herrmann

Herrmann begeleidt als adviesbureau ruim 25 jaar met name middelgrote, technische organisaties op gebied van kwaliteitszorg. Door te zorgen voor duurzame grip op de kwaliteit van producten en diensten dragen wij direct bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Onze rol varieert van coaching tot detachering. En van het trainen van medewerkers tot het aanpakken van verbeterpunten.

Voor wie?

Deze workshop is met name geschikt voor KAM managers.

Locatie

De workshop vindt plaats op kantoor van Herrmann op het adres Nassauplein 14, 2585 EB te Den Haag.

Datum

7 november 2019

Programma

08.30: Koffie staat klaar
09.00-12:30: Workshop management review

  • Wat is doel ervan?
  • Hoe kom je van gegevens tot actie?
  • Wie gaat daar wat in doen?
  • Hoe kom je tot een compacte vorm?
  • Hoe zorg je voor resultaat? En daarmee betrokkenheid
12.30 – ca. 13.00: Lunch

Na afloop

  • weet je hoe te komen tot een zinvolle management review
  • kun je er op een praktische wijze binnen je eigen organisatie mee aan de gang
  • heb je inzage hoe andere organisaties dit soort zaken aanpakken
  • heb je inspiratie opgedaan om de zorg voor kwaliteit op een hoger plan te krijgen
  • ontvang je een deelnamecertificaat
  • ontvang je een hand-out van hetgeen behandeld is
  • en heb je een heerlijke Herrmann lunch gehad

Kosten

Vergoeding voor bovenstaande training: €250,- excl. BTW.

Aanmelden

Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn ontvangen, kan Herrmann besluiten de training te annuleren. Deelnemers krijgen hierover tijdig bericht. Tot 2 weken voor aanvang kan de training kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training zal het volledige cursusgeld in rekening worden gebracht.

Workshops & trainingen

12-09-2019: Workshop faalkosten
19-09-2019: Audittraining
10-10-2019: Leveranciersaudits in de praktijk
November 2019: Risk Based Audittraining
7-11-2019: Workshop management review
16-01-2020: Workshop faalkosten
06-02-2020: Leveranciersaudits in de praktijk
Februari 2020: Audittraining
19-03-2020: Workshop management review


Wat klanten zeggen

 Goede voorbereiding van uit te voeren audits! 

Kasper van der Veen - AVR

 Trainer is enthousiasmerend en speelt goed in op vragen van de cursisten. 

Robert Klein - Royal Haskoning DHV

 Heel praktische tips gekregen voor verbetering van de afhandeling van afwijkingen en het inzichtelijk maken van de bijbehorende kosten. 

Cees Rijkaart - RMF Systems

 De training zorgt dat je goed gaat terugdenken. Helpt dit onze organisatie vooruit? Dit werkte erg verhelderend! 

Jurgen Verwijmeren - Ardo

 Goede open discussie. Weer goed bijgespijkerd. 

Marcel Kooman - AVR

 Ik ga terug met een aantal ideeën om ons bedrijf verder te helpen. 

Cor Brugman - Cebo Holland

 Verwachtingen meer dan waargemaakt. Geleerde is toepasbaar. 

Wim Snel - Eneco

 Goede meerwaarde discussies en verhalen van andere deelnemers. 

Martin Bron - TE Instruments

 Goede tips over hoe een audit voor te bereiden. 

Jurgen Verwijmeren - Ardo

 Prettig om in groepsverband met externe begeleiding het auditjaar voor te bereiden. Graag volgend jaar weer. 

Jeroen van Eunen - AVR

 De uitleg van mogelijke consequenties 'backfire' was een eyeopener. 

Fred Schroers - Rütgers Group

 Duidelijk vanuit de praktijk, open voor discussie en snapt waar het in een technisch bedrijf om gaat. 

Huub van Grieken - Tronox


Bel me

Heeft u vragen over een dienst of training? Vul het formulier in en we bellen u terug op een moment dat het u uitkomt.

Bel me

schouten.jpg
gea.jpg
lucite.jpg
europiren.jpg
winkwares.jpg
gcc.jpg
dmn-westinghouse.jpg
organikkimya.jpg
ks-profiel.jpg
sodastream.jpg
ardo.jpg
rmf-systems.jpg
metrohm-applikon.jpg
mrc-transmark.jpg
huntsman.jpg
boskalis.jpg
boers.jpg
rov.jpg
metrohm-nederland.jpg
industry-international.jpg
consolidated.jpg
pentair.jpg
man.jpg
zandbergen.jpg
mob.jpg
trace-elemental.jpg
pragt-consultancy.jpg
arkema.jpg
koppert.jpg
aviation-glass.jpg
de-jong-duke.jpg
decos.jpg
vallourec.jpg
standic.jpg
ruetgers.jpg
roodhals.jpg
laevo.jpg
refresco.jpg
aimol.jpg
quaker.jpg
de-regt.jpg
metrohm.jpg
hobbit-is.jpg
van-schijndel.jpg
mastum.jpg
airpack.jpg
itron.jpg
eaz.jpg
ihc.jpg
ventil.jpg
edilon.jpg
avr.jpg
deerns.jpg
eternal.jpg
eneco.jpg
mattmo.jpg
leerdammer.jpg
gavilar.jpg
tronox.jpg
tchai.jpg