Herrmann logo

actief in kwaliteit

workshop Management Review

Betrokkenheid van de directie staat bij vrijwel iedere kwaliteitsmanager hoog op zijn verlanglijst. Maar hoe ontstaat die betrokkenheid eigenlijk? Hoe zorg je dat je aandacht krijgt en aandacht houdt? De management review is hiervoor een uitgelezen kans. Een review die je niet maakt voor de auditor, maar waar je eigen organisatie verder mee komt. Die leidt tot besluiten en acties. En daarmee dus zinvol is. Als ook jij inspiratie en praktische tips zoekt dan is deze workshop een uitgelezen kans! In kleine kring doe je samen met vakgenoten kennis op en krijg je tal van tips.

Herrmann

Herrmann begeleidt als adviesbureau ruim 25 jaar met name middelgrote, technische organisaties op gebied van kwaliteitszorg. Door te zorgen voor duurzame grip op de kwaliteit van producten en diensten dragen wij direct bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Onze rol varieert van coaching tot detachering. En van het trainen van medewerkers tot het aanpakken van verbeterpunten.

Voor wie?

Deze workshop is met name geschikt voor KAM managers.

Locatie

De workshop vindt plaats op kantoor van Herrmann.
Adres: Nassauplein 14, 2585 EB te Den Haag

Datum

13 oktober 2022

Programma

09.00 - 09.30: Introductie en kennismaking
09.30 - 12.00: workshop
12.00 – ca. 12.30: Lunch

  • Wat is doel ervan?
  • Hoe kom je van gegevens tot actie?
  • Wie gaat daar wat in doen?
  • Hoe kom je tot een compacte vorm?
  • Hoe zorg je voor resultaat? En daarmee betrokkenheid

Na afloop

  • weet je hoe te komen tot een zinvolle management review
  • kun je er op een praktische wijze binnen je eigen organisatie mee aan de gang
  • heb je inzage hoe andere organisaties dit soort zaken aanpakken
  • heb je inspiratie opgedaan om de zorg voor kwaliteit op een hoger plan te krijgen
  • ontvang je een deelnamecertificaat
  • ontvang je een hand-out van hetgeen behandeld is
  • En een heerlijke Herrmann lunch gehad

Kosten

Vergoeding voor bovenstaande workshop: €250,- excl. BTW.

Aanmelden

Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn ontvangen, kan Herrmann besluiten de training te annuleren. Deelnemers krijgen hierover tijdig bericht. Tot 2 weken voor aanvang kan de training kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training zal het volledige cursusgeld in rekening worden gebracht.

Workshops & trainingen

28-11-2022: Online workshop Root Causes
09-02-2023: Audittraining
13-02-2023: Workshop management review
03-04-2023: Online workshop Root Causes
11-05-2023: Leveranciersaudittraining
08-06-2023: Workshop faalkosten
29-06-2023: Audittraining


Wat klanten zeggen

 De training zorgt dat je goed gaat terugdenken. Helpt dit onze organisatie vooruit? Dit werkte erg verhelderend! 

Jurgen Verwijmeren - Ardo

 Prettig om in groepsverband met externe begeleiding het auditjaar voor te bereiden. Graag volgend jaar weer. 

Jeroen van Eunen - AVR

 Goede tips over hoe een audit voor te bereiden. 

Jurgen Verwijmeren - Ardo

 Heel praktische tips gekregen voor verbetering van de afhandeling van afwijkingen en het inzichtelijk maken van de bijbehorende kosten. 

Cees Rijkaart - RMF Systems

 Trainer is enthousiasmerend en speelt goed in op vragen van de cursisten. 

Robert Klein - Royal Haskoning DHV

 Verwachtingen meer dan waargemaakt. Geleerde is toepasbaar. 

Wim Snel - Eneco

 Ik ga terug met een aantal ideeën om ons bedrijf verder te helpen. 

Cor Brugman - Cebo Holland

 De uitleg van mogelijke consequenties 'backfire' was een eyeopener. 

Fred Schroers - Rütgers Group

 Goede meerwaarde discussies en verhalen van andere deelnemers. 

Martin Bron - TE Instruments

 Duidelijk vanuit de praktijk, open voor discussie en snapt waar het in een technisch bedrijf om gaat. 

Huub van Grieken - Tronox

 Goede open discussie. Weer goed bijgespijkerd. 

Marcel Kooman - AVR

 Goede voorbereiding van uit te voeren audits! 

Kasper van der Veen - AVR

filoform.jpg
gavilar.jpg
damen.jpg
refresco.jpg
akzonobel.jpg
rmf-systems.jpg
winkwares.jpg
airpack.jpg
organikkimya.jpg
il-biosystems.jpg
m-and-i.jpg
ihc.jpg
mastum.jpg
flowserve.jpg
mob.jpg
tronox.jpg
rov.jpg
gcc.jpg
codi.png
ardo.jpg
ventil.jpg
verwater.jpg
decos.jpg
bolidt.jpg
ks-profiel.jpg
applikon.jpg
man.jpg
deerns.jpg
expansion.jpg
dmn-westinghouse.jpg
standic.jpg
goodzo.jpg
vallourec.jpg
metrohm-applikon.jpg
lucite.jpg
van-schijndel.jpg
van-de-grijp.jpg
eneco.jpg
industry-international.jpg
hobbit-is.jpg
trace-elemental.jpg
boskalis.jpg
consilium.jpg
zandbergen.jpg
laevo.jpg
edilon.jpg
itron.jpg
strohm.jpg
koppert.jpg
cryonorm.jpg
quaker.jpg
avr.jpg
verstegen.jpg
absoluta.png
pon-logistics.png
metrohm.jpg
onedyas.jpg
lindor.jpg
de-jong-duke.jpg
snackconnection.png
aimol.jpg
roodhals.jpg
leerdammer.jpg
mrc-transmark.jpg
aviation-glass.jpg
d-en-b-facility-group.jpg
tchai.jpg
europiren.jpg
huntsman.jpg
pentair.jpg
eaz.jpg
boers.jpg
metrohm-nederland.jpg
sodastream.jpg
mattmo.jpg
arkema.jpg
modiform.jpg
consolidated.jpg
gea.jpg
eternal.jpg
airborne.jpg
de-regt.jpg
equilex.jpg