Herrmann logo

kwaliteit met resultaat

Online workshop Management Review

Betrokkenheid van de directie staat bij vrijwel iedere kwaliteitsmanager hoog op zijn verlanglijst. Maar hoe ontstaat die betrokkenheid eigenlijk? Hoe zorg je dat je aandacht krijgt en aandacht houdt? De management review is hiervoor een uitgelezen kans. Een review die je niet maakt voor de auditor, maar waar je eigen organisatie verder mee komt. Die leidt tot besluiten en acties. En daarmee dus zinvol is. Als ook jij inspiratie en praktische tips zoekt dan is deze workshop een uitgelezen kans! In kleine kring doe je samen met vakgenoten kennis op en krijg je tal van tips.

Herrmann

Herrmann begeleidt als adviesbureau ruim 25 jaar met name middelgrote, technische organisaties op gebied van kwaliteitszorg. Door te zorgen voor duurzame grip op de kwaliteit van producten en diensten dragen wij direct bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Onze rol varieert van coaching tot detachering. En van het trainen van medewerkers tot het aanpakken van verbeterpunten.

Voor wie?

Deze workshop is met name geschikt voor KAM managers.

Locatie

De workshop vindt online plaats en kan vanaf iedere locatie gevolgd worden. Zorg wel voor een goede verbinding en computer waar Microsoft Teams op werkt.

Datum

4 maart 2021

Programma

09.00-09.30: Introductie en kennismaking
09.30-11:30: Workshop management review met diverse opdrachten

  • Wat is doel ervan?
  • Hoe kom je van gegevens tot actie?
  • Wie gaat daar wat in doen?
  • Hoe kom je tot een compacte vorm?
  • Hoe zorg je voor resultaat? En daarmee betrokkenheid

Na afloop

  • weet je hoe te komen tot een zinvolle management review
  • kun je er op een praktische wijze binnen je eigen organisatie mee aan de gang
  • heb je inzage hoe andere organisaties dit soort zaken aanpakken
  • heb je inspiratie opgedaan om de zorg voor kwaliteit op een hoger plan te krijgen
  • ontvang je een deelnamecertificaat
  • ontvang je een hand-out van hetgeen behandeld is

Kosten

Vergoeding voor bovenstaande workshop: €200,- excl. BTW.

Aanmelden

Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn ontvangen, kan Herrmann besluiten de training te annuleren. Deelnemers krijgen hierover tijdig bericht. Tot 2 weken voor aanvang kan de training kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training zal het volledige cursusgeld in rekening worden gebracht.

Workshops & trainingen

29-10-2020: Online workshop faalkosten
05-11-2020: Online workshop management review
12-11-2020: Online Leveranciersaudits in de praktijk
16-11-2020: Webinar resultaat met audits
19-11-2020: Online workshop Root Causes
28-01-2021: Online workshop faalkosten
04-03-2021: Online workshop management review
25-03-2021: Online leveranciersaudittraining
22-04-2021: Online audittraining
03-06-2021: Online workshop Root Causes
24-06-2021: Online workshop management review


Wat klanten zeggen

 Goede tips over hoe een audit voor te bereiden. 

Jurgen Verwijmeren - Ardo

 Trainer is enthousiasmerend en speelt goed in op vragen van de cursisten. 

Robert Klein - Royal Haskoning DHV

 Goede meerwaarde discussies en verhalen van andere deelnemers. 

Martin Bron - TE Instruments

 De uitleg van mogelijke consequenties 'backfire' was een eyeopener. 

Fred Schroers - Rütgers Group

 Duidelijk vanuit de praktijk, open voor discussie en snapt waar het in een technisch bedrijf om gaat. 

Huub van Grieken - Tronox

 De training zorgt dat je goed gaat terugdenken. Helpt dit onze organisatie vooruit? Dit werkte erg verhelderend! 

Jurgen Verwijmeren - Ardo

 Goede open discussie. Weer goed bijgespijkerd. 

Marcel Kooman - AVR

 Ik ga terug met een aantal ideeën om ons bedrijf verder te helpen. 

Cor Brugman - Cebo Holland

 Goede voorbereiding van uit te voeren audits! 

Kasper van der Veen - AVR

 Prettig om in groepsverband met externe begeleiding het auditjaar voor te bereiden. Graag volgend jaar weer. 

Jeroen van Eunen - AVR

 Heel praktische tips gekregen voor verbetering van de afhandeling van afwijkingen en het inzichtelijk maken van de bijbehorende kosten. 

Cees Rijkaart - RMF Systems

 Verwachtingen meer dan waargemaakt. Geleerde is toepasbaar. 

Wim Snel - Eneco

ks-profiel.jpg
metrohm-nederland.jpg
winkwares.jpg
edilon.jpg
snackconnection.png
aimol.jpg
mob.jpg
goodzo.jpg
bolidt.jpg
lindor.jpg
consilium.jpg
de-jong-duke.jpg
van-schijndel.jpg
mattmo.jpg
aviation-glass.jpg
verwater.jpg
hobbit-is.jpg
pentair.jpg
mastum.jpg
cryonorm.jpg
leerdammer.jpg
applikon.jpg
tronox.jpg
sodastream.jpg
gavilar.jpg
arkema.jpg
filoform.jpg
trace-elemental.jpg
zandbergen.jpg
eneco.jpg
mrc-transmark.jpg
man.jpg
ihc.jpg
dmn-westinghouse.jpg
de-regt.jpg
europiren.jpg
industry-international.jpg
flowserve.jpg
rov.jpg
vallourec.jpg
ventil.jpg
laevo.jpg
ardo.jpg
airpack.jpg
gcc.jpg
huntsman.jpg
boskalis.jpg
m-and-i.jpg
tchai.jpg
damen.jpg
codi.png
d-en-b-facility-group.jpg
van-de-grijp.jpg
eternal.jpg
decos.jpg
organikkimya.jpg
rmf-systems.jpg
standic.jpg
avr.jpg
metrohm-applikon.jpg
gea.jpg
koppert.jpg
itron.jpg
eaz.jpg
metrohm.jpg
airborne.jpg
boers.jpg
absoluta.png
equilex.jpg
refresco.jpg
quaker.jpg
akzonobel.jpg
roodhals.jpg
consolidated.jpg
lucite.jpg
deerns.jpg