Herrmann logo

partner in kwaliteit

Workshop praktisch aan de gang met de management review op 19 maart 2020

Betrokkenheid van de directie staat bij vrijwel iedere kwaliteitsmanager hoog op zijn verlanglijst. Maar hoe ontstaat die betrokkenheid eigenlijk? Hoe zorg je dat je aandacht krijgt en aandacht houdt? De management review is hiervoor een uitgelezen kans. Een review die je niet maakt voor de auditor, maar waar je eigen organisatie verder mee komt. Die leidt tot besluiten en acties. En daarmee dus zinvol is. Als ook jij inspiratie en praktische tips zoekt dan is deze workshop een uitgelezen kans! In kleine kring doe je samen met vakgenoten kennis op en krijg je tal van tips.

Herrmann

Herrmann begeleidt als adviesbureau ruim 25 jaar met name middelgrote, technische organisaties op gebied van kwaliteitszorg. Door te zorgen voor duurzame grip op de kwaliteit van producten en diensten dragen wij direct bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Onze rol varieert van coaching tot detachering. En van het trainen van medewerkers tot het aanpakken van verbeterpunten.

Voor wie?

Deze workshop is met name geschikt voor KAM managers.

Locatie

De workshop vindt plaats op kantoor van Herrmann op het adres Nassauplein 14, 2585 EB te Den Haag.

Datum

19 maart 2020

Programma

08.30: Koffie staat klaar
09.00-12:30: Workshop management review

  • Wat is doel ervan?
  • Hoe kom je van gegevens tot actie?
  • Wie gaat daar wat in doen?
  • Hoe kom je tot een compacte vorm?
  • Hoe zorg je voor resultaat? En daarmee betrokkenheid
12.30 – ca. 13.00: Lunch

Na afloop

  • weet je hoe te komen tot een zinvolle management review
  • kun je er op een praktische wijze binnen je eigen organisatie mee aan de gang
  • heb je inzage hoe andere organisaties dit soort zaken aanpakken
  • heb je inspiratie opgedaan om de zorg voor kwaliteit op een hoger plan te krijgen
  • ontvang je een deelnamecertificaat
  • ontvang je een hand-out van hetgeen behandeld is
  • en heb je een heerlijke Herrmann lunch gehad

Kosten

Vergoeding voor bovenstaande training: €250,- excl. BTW.

Aanmelden

Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn ontvangen, kan Herrmann besluiten de training te annuleren. Deelnemers krijgen hierover tijdig bericht. Tot 2 weken voor aanvang kan de training kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training zal het volledige cursusgeld in rekening worden gebracht.

Workshops & trainingen

06-02-2020: Leveranciersaudits in de praktijk
06-03-2020: Workshop praktisch aan de gang met ISO 27001
19-03-2020: Workshop management review
09-04-2020: Audittraining
18-06-2020: Workshop faalkosten
10-09-2020: Workshop management review
01-10-2020: Audittraining
29-10-2020: Workshop faalkosten
12-11-2020: Leveranciersaudits in de praktijk


Wat klanten zeggen

 Goede open discussie. Weer goed bijgespijkerd. 

Marcel Kooman - AVR

 Heel praktische tips gekregen voor verbetering van de afhandeling van afwijkingen en het inzichtelijk maken van de bijbehorende kosten. 

Cees Rijkaart - RMF Systems

 Duidelijk vanuit de praktijk, open voor discussie en snapt waar het in een technisch bedrijf om gaat. 

Huub van Grieken - Tronox

 Goede meerwaarde discussies en verhalen van andere deelnemers. 

Martin Bron - TE Instruments

 Trainer is enthousiasmerend en speelt goed in op vragen van de cursisten. 

Robert Klein - Royal Haskoning DHV

 Prettig om in groepsverband met externe begeleiding het auditjaar voor te bereiden. Graag volgend jaar weer. 

Jeroen van Eunen - AVR

 Goede voorbereiding van uit te voeren audits! 

Kasper van der Veen - AVR

 Ik ga terug met een aantal ideeën om ons bedrijf verder te helpen. 

Cor Brugman - Cebo Holland

 De training zorgt dat je goed gaat terugdenken. Helpt dit onze organisatie vooruit? Dit werkte erg verhelderend! 

Jurgen Verwijmeren - Ardo

 Goede tips over hoe een audit voor te bereiden. 

Jurgen Verwijmeren - Ardo

 Verwachtingen meer dan waargemaakt. Geleerde is toepasbaar. 

Wim Snel - Eneco

 De uitleg van mogelijke consequenties 'backfire' was een eyeopener. 

Fred Schroers - Rütgers Group

eaz.jpg
snackconnection.png
arkema.jpg
boskalis.jpg
eneco.jpg
rmf-systems.jpg
damen.jpg
absoluta.png
de-jong-duke.jpg
refresco.jpg
metrohm-applikon.jpg
rov.jpg
de-regt.jpg
man.jpg
verwater.jpg
codi.png
avr.jpg
aviation-glass.jpg
bolidt.jpg
mastum.jpg
airborne.jpg
leerdammer.jpg
eternal.jpg
sodastream.jpg
ihc.jpg
hobbit-is.jpg
cryonorm.jpg
akzonobel.jpg
mattmo.jpg
zandbergen.jpg
mrc-transmark.jpg
edilon.jpg
mob.jpg
aimol.jpg
koppert.jpg
trace-elemental.jpg
van-schijndel.jpg
gcc.jpg
deerns.jpg
quaker.jpg
schouten.jpg
dmn-westinghouse.jpg
ventil.jpg
organikkimya.jpg
vallourec.jpg
standic.jpg
winkwares.jpg
europiren.jpg
gavilar.jpg
ruetgers.jpg
ks-profiel.jpg
roodhals.jpg
tchai.jpg
boers.jpg
tronox.jpg
airpack.jpg
lucite.jpg
pentair.jpg
gea.jpg
metrohm-nederland.jpg
huntsman.jpg
metrohm.jpg
ardo.jpg
consolidated.jpg
decos.jpg
industry-international.jpg
itron.jpg
laevo.jpg